вівторок, 12 листопада 2019 р.

Уже й у Буську нарешті є місце, куди можна піти з дітьми розважитись. Донедавна батьки змушені були витрачати чимало часу та зусиль, щоб відвезти дітей на святкування днів народжень чи інших важливих подій у розважальні центри до Львова. У Буську таких закладів не було. Тепер не потрібно шукати транспорт для великої компанії й багато часу на добирання, щоб діти змогли весело та цікаво провести кілька годин із друзями. 

   Вже понад місяць для маленьких мешканців лелечого району у Буську працює сучасний дитячо-розважальне кафе «Starkids. В дитячому комплексі є все для веселих ігор та відпочинку допитливої малечі та їх батьків. Серед усього яскравого начиння зали є карусель, лабіринт, басейн з кольоровими кульками,  відеозона, де можна переглядати мультфільми, гратись, малювати та відпочивати.
  В розважальному закладі є місце для святкування дитячого Дня народження та затишне кафе зі смачною кухнею та солодкими напоями, що дає можливість батькам відпочивати в той час, коли дитина розважається в ігровій зоні. 
   У центрі відпочинку просторо, тепло, затишно, весело, яскраво, смачно та привітно.
   Щасливе дитинство – це ігри, сміх, постійний рух, дослідження нового та незвіданого. Маленькі дослідники невгамовні та непосидючі дуже полюбляють розважатися. Тож шановні батьки у Вас з'явилась прекрасна можливість здійснити мрії ваших діток, задовольнити їхню цікавість і наповнити незабутніми враженнями дитячі будні. А ще від тепер святкування дня народження, іменин, хрестин чи випускних вечорів, абсолютно не проблема. Адже в нашому кафе Ви зможете скуштувати не лише смачну піцу, фрі, бургери чи нагетси, а й організувати справжнісінький бенкет для дорослих і відпочити від галасливих дітлахів біля каміну.
   Заклад розташований за адресою: м.Буськ, вул. Шкільна, 3 (центр) моб. 068-79-39-769 (Тетяна). 
  Працює заклад щодня з 10.30 до 19.30 год.
  Ознайомитися з роботою територією дитячих розваг«Starkids» можна на Фейсбуці.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ