понеділок, 6 липня 2015 р.

У ЗМІ оприлюднили документ, з якого випливає, що керівництво Львівської ОДА намагається впливати на рішення облради через окремих депутатів. У розпорядження видання «Дивись Інфо» потрапив список депутатів, розписаний між головою ОДА та його заступниками.

Зокрема, у документі навпроти прізвища голови Львівської ОДА Олега Синютки, а також прізвищ його заступників (Ростислава Замлинського, Ірини Гримак, Юрія Підлісного та Андрія Корната) є список депутатів, за яких вони «відповідальні», із номерами мобільних телефонів.  
   Джерело, яке надало виданню цей документ, пояснило, що насамперед ідеться про позитивне вирішення питання про Перспективний план об’єднання громад Львівщини та доплати чиновникам ОДА за кошти обласного бюджету.
   Відзначимо, що в переліку є не всі депутати обласної ради, але фактично всі фракції.
   Як повідомляли, на останньому засіданні сесії Львівської облради питання про затвердження Перспективного плану об’єднання територіальних громад Львівщини не внесли до порядку денного сесії Львівської обласної ради.
   Раніше на сесії Львівської обласної ради 2 червня депутати вирішили взяти до відома Перспективний план об’єднання територіальних громад Львівщини і відправили його на доопрацювання. Депутати його різко розкритикували.
  Також ОДА ініціює виділення 12 млн грн з обласного бюджету на доплати чиновникам. Депутати не підтримують виділення таких коштів. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ