середу, 20 квітня 2016 р.

На початку квітня громадське об’єднання «Свербивус» розпочало акцію «Подаруй книгу дитині в інтернат», в рамках якої кожен міг передати книгу в дитячий будинок «Добре серце» (с.Новий Милятин). В результаті події до дітей відправили три коробки сучасної літератури. 

    «Ми планували присвятити акцію до Міжнародного дня дитячої книги, але несподіваний ажіотаж змінив наші плани. Нам телефонували, випитували деталі, спеціально привозили книги з інших міст. В результаті ми назбирали більше трьох коробок дитячої літератури, яку передали в сиротинець «Добре серце» (с.Новий Милятин). Діти були вражені», – розповів Олег Бакулін, координатор проекту.
    До акції активно долучились книжковий клуб «Жовті окуляри», компанії «Lohika» та рекламна агенція COI marketing & software. Організатори впевнені, такі заходи не лише наповнять дитячі бібліотеки, а й піднімуть зацікавленість до навчання та саморозвитку. Адже часто не лише наставник, а й сама книга може зацікавити дитину відкрити для себе нові світи.
   Хоча акція «Подаруй книгу дитині в інтернат» і завершилась, громадське об’єднання «Свербивус» нагадує, що лише у Львівській області залишилось ще 14 дитячий будинків. І активно закликає наповнити дитячі бібліотеки якісною літературою. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ