четвер, 23 червня 2016 р.

Інвестори з Нідерландів планують вкласти 600 тис євро у тепличний комплекс з вирощування салатів у Буську. Про це інформує Львівська ОДА.

    Тепличний комплекс з вирощування салатів ТзОВ «Галіція Грінері» створено за кошти іноземних інвесторів, які планують розширити підприємство. Запланований обсяг залучення інвестицій складає 600 000 євро.
   За інвестовані кошти цього року планують будівництво другої секції теплиці площею 4800 кв.м для збільшення виробничих потужностей та розширення асортименту продукції.
    За словами керівників підприємства, розширення асортименту дасть можливість збільшити обсяги продажів, збільшить кількість клієнтів та робочих місць. Додаткові продажі дадуть можливість збільшити надходження податків до місцевого бюджету.
   Варто зазначити, що за останній рік підприємство "Галіція Грінері" перерахувало до місцевого бюджету  775 000 грн податків і зборів.
    Нагадаємо, ТзОВ "Галіція Грінері" – підприємство з 100% іноземними інвестиціями, на якому працює двадцять чоловік. Середня заробітна плата становить – 4400 грн. З початку діяльності обсяг залучених інвестицій у проект становить 2 500 000 євро.
   Комплекс займає 8000 кв.м. Протягом року тут вирощують до 1 000 000 головок салату. ТзОВ "Галіція Грінері" єдине підприємство в Україні, яке вирощує салат за унікальною технологією.  

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ