понеділок, 27 червня 2016 р.

У селі Лісок Буського району знайдено тіло місцевого мешканця. Ним виявився громадянин Данько А.Ф. 1.09.1984 р.н., військовослужбовець.

  У коментарі Буському порталу начальник Буського відділення поліції Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області Василь Шевцов підтвердив факт виявлення тіла місцевого мешканця.
  Як інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, 25 червня до Буського відділення поліції звернулася 28-річна жителька одного з населених пунктів району, яка повідомила, що на горищі стодоли приватного господарства знайшли тіло її 32-річного брата.
   За словами родичів, її брат проходив службу в одній з військових частин міста Дніпропетровська і в середині червня приїхав додому у відпустку. За попередніми висновками експертів, чоловік скоїв самогубство, завдавши собі в груди удар господарськими вилами.
   За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), оскільки зазвичай саме за цією статтею попередньо відкривають провадження, аж поки не встановлюють всіх обставин загибелі.
Наразі в цьому випадку призначено низку експертиз.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ