понеділок, 26 вересня 2016 р.

Школа у селі Кізлів/фото із сайту busk.com.ua/
      Ні, ще не висохла криниця
         Людська криниця доброти…

   Одним із першочергових завдань кожної школи – є організація збалансованого харчування дітей, адже сучасне навчання потребує високого розумового та фізичного навантаження.

    У зв’язку із Постановою КМУ №16 від 18.01.2016 р. безкоштовне харчування учнів 1-4 класів не пільгових категорій було відмінено. Та завдяки підтримці приватних підприємців Меха Павла Михайловича та Ониська Юрія Юрійовича, які прийняли на себе частину турбот щодо харчування, кізлівські школярики продовжили отримувати гаряче харчування.
  Благочинні справи завжди викликають повагу та  шану до людей, яким не байдужа доля суспільства. Та особливої подяки заслуговують ті, хто свою меценатську діяльність розгортає на освітянській ниві. Ці добродії, дбаючи про здоров’я маленьких громадян Кізлова, виявляючи свою доброту, не чекають якоїсь винагороди у відповідь. Як говорив преподобний Серафим Саровський «Той, хто приймає щось, отримує людську радість, а той хто дає  отримує радість божественну»
    Добру справу зроблено, і діти відчули людяний і людський крок, на який, на жаль, у реальному житті далеко не кожен здатен.
  Ми, вчителі та батьки Кізлівської школи, щиро висловлюємо велику подяку добродіям Меху П.М. та Ониську Ю.Ю. за їхню благодійність.
   Саме завдяки цій людській здатності – безкорисливо прийти на допомогу іншим у цьому світі не зникає добро.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ