середу, 19 жовтня 2016 р.

Кілька маленьких іскорок розпалюють велетенське багаття. Саме такими іскорками була ініціатива юних пластунів із Заводського 5 років тому. Юнацтво запропонувало долучитись до святкування дня села та започаткувало хорошу традицію – готувати куліш та пригощати ним усіх-усіх. А складання ватри та спів повстанських і народних пісень біля неї,  запам'ятовується щоразу найбільше. Цю традицію ми підтримуємо усіма силами, та щоразу вносимо щось нове.

Цьогоріч завдяки клопіткій та довготривалій праці Мар'яни Петрівни Атаманчук та її друзів, святковий концерт потішив нас насиченою та цікавою програмою. До нього було залучено велику кількість юнацтва, проте вони знайшли час і можливість допомогти у приготуванні кулішу.  До нас традиційно завітали пластуни з Красного та Переволочна в гості та активно долучились до святкування. 
Приємною несподіванкою було те, що до ініціативи гуртківців «Левового серця» (Заводське) долучилась велика кількість школярів та молоді,  і було проведено теренову гру. За її підсумками ми зрозуміли, кожен із учасників знає і любить своє рідне село та намагався проявити себе якнайкраще. Сподіваємось, що наступного року до святкування долучиться більше учасників та мешканці Заводського будуть активнішими.

Наталія Сапріянчук, референт УПС та УСП Станиці Красне Пласту НСОУ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ