середу, 2 листопада 2016 р.

   Багатим на враження був день 1 листопада в Олеській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Шкільне братство «Мудрість поколінь» поповнилось юними козачатами – п’ятикласниками. Учні урочисто присягнули на вірність Україні та її народу, продемонстрували свої знання славного історичного минулого нашої держави.

    На це дійство був запрошений український фехтувальник на візках, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий призер і переможець Чемпіонатів і Кубків України, Європи та Світу в особистих і командних змаганнях, срібний призер Літніх Паралімпійських ігор 2012 року, чемпіон Літніх Паралімпійських ігор 2016 року Дацко Антон Володимирович. Наш відомий земляк розповів присутнім про свій нелегкий шлях до перемог, а також дав цінні настанови дітям як досягнути мети.
   Школярі довго не відпускали спортсмена, запитували про його спортивні досягнення, враження від поїздок за кордон, плани на майбутнє.

   Гарним подарунком для них було те, що олімпієць залишив свої побажання в учнівських щоденниках. Хвилююча зустріч закінчилася спільними фотографіями та символічним подарунком – медаллю із зображенням Олеського замку, на згадку про наш край.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ