четвер, 22 грудня 2016 р.

Відповідно до п. п. 4, 10 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Красненської селищної ради VIІ скликання: I. Скликати чергову 12-ту сесію Красненської селищної ради VIІ скликання на 22 грудня 2016 року о 16.00 год. в приміщенні адмінбудинку Красненської селищної ради.
      
 II. На розгляд сесії винести наступні питання порядку денного:
1. Про припинення повноважень секретаря Красненської селищної ради.
2. Розгляд заяв громадян про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку /приватизація/ Юськів Степан Степанович, вул. Коцюбинського, 26 площа 0,08 га.
3. Розгляд заяв громадян про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку /приватизація/ Кондюх Ганна Василівна, вул.Воз’єднання,14 площа 0,0807 га.
4. Заява ПАТ Красненський КХП про затвердження технічної документації щодо відновлення/встановлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ та передачу її в оренду, надання дозволу на викуп  земельної ділянки.
5.  Розгляд клопотання департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради про можливість виділення земельної ділянки для розміщення полігону ТПВ та сміттєсортувального комплексу.
6.  Про затвердження бюджету Красненської селищної ради на 2017р.
7.  Різне.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ