понеділок, 27 лютого 2017 р.

Така була тема відкритого уроку з французької мови у 6 класі НВК «Куткірська ЗОШ І-ІІст.» (вчитель Кравець Галина Федорівна). 

  Перед тим, як купити вбрання, учні з учителем створили багато ігрових ситуацій, де у емоційній і невимушеній атмосфері показали гарні знання з базової лексики. Говорили про українських модельєрів, «побували на брендовому одягу». З весняної колекції Львівського дизайнера Оксани Караванської, з натхненням описували малюнки «Одяг у різні пори року». Вчитель розповіла учням французьку казку «Чому у Місяця нема одягу».  
  А в кінці уроку, учениці вибирали, приміряли і купували в бутіку «Уляна».  Одяг до вподоби, який пізніше з радістю продемонстрували на імпровізованому подіумі.
   Урок вдався на славу. Задоволення дістали і учні і вчителі, і гості. Такі уроки потрібні школярам. Вони виховують особистість, прививають власний стиль, впливають на особистий життєвий вибір.
  Хтозна, можливо, в майбутньому, котрась з цих школярок поїде в Париж для показу зразків одягу з колекцій відомих модельєрів України.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ