пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Уже за традицією у першу суботу лютого Ожидівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  гостинно  запрошує випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Не винятком був і цей рік. Незважаючи на несприятливу погоду, у рідну школу зійшлися випускники різних поколінь.  Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже  40  років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують  вчителі,  незабутні уроки, веселі перерви, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

 

 Скільки теплих слів прозвучало від випускників, котрі закінчили школу 40, 35, 30, 25, 20, 15, 10, 5 років тому. Приємні для серця пісні звучали у виконанні Шах Наталі (2 кл.), Лапанюк Вікторії (8 кл.), дуету у складі Дрозд Марії та Оксани ( 8 кл.), ансамблю учнів 2-3 кл., одинадцятикласників, які були ведучими вечора. Родзинкою свята став виступ шкільного «лісапедного батальйону» дев’ятикласниць, які у жартівливій формі розповіли присутнім про сучасне життя села і школи, зустрілися з вимогливою Олею  Фреймут (Гнєвишева Діана). Повернутися в дитинство випускників запросили учасники танцювального колективу «Етуаль» (керівник Максимюк О. Б.).
  Директор школи Топорівська С. Л. подякувала усім гостям за теплу зустріч і побажала  не забувати рідної школи, повертатися сюди знову і знову, навіть, якщо ви вже дорослі.
/Інформація педагога-організатора Дрозд Г. Р./

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ