понеділок, 20 лютого 2017 р.

У суботу, 18 лютого, в приміщенні Буської районної асоціації інвалідів та реабілітаційно-спортивного клубу інвалідів «Вікторія» були проведені два цікаві заходи - День Святого Валентина та шашкові рекреаційні ігри.

   На початку всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв, які загинули під час Революції Гідності. Завдяки їм ми тут перебуваємо живі і здорові. Хай Господь Бог прийме їхню жертву, а по всій Україні настане мир.
   Розпочалось свято з розважальної програми, присвяченої  дню Святого Валентина. Діти співали пісні, декламували вірші, а також дізналися про цікаві факти із життя та діяння  римського священика Валентина. Після вступної частини всі занурилися в світ конкурсів та танців: надували кульки, танцювали танець каченят, відгадували загадки, малювали валентинки для своїх рідних і близьких, навчилися граціозно танцювати з яблуками та шити модельні плаття з  туалетного паперу. В кінці кожний учасник отримав в подарунок м’яку іграшку та пакет з солодощами.

   Друга частина заходу – інтелектуальна, а саме, проведення шашкових рекреаційних ігор. Всі бажаючі, які цікавляться грою в шашки, мали змогу прослухати правила гри , які майстерно розказав Василь Фабіянський. Після проведення інструктажу гри присутнім була дана можливість закріпити теорію на практиці. Ігри пройшли успішно, з’явилося багато охочих, у яких виникло бажання опанувати цю гру. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ