неділю, 12 березня 2017 р.

«Книга для друга» – під такою назвою стартує соціальний проект громадської організації «Асоціація учасників АТО Львівщини».

   «Оскільки війна на сході нашої країни триває, і війна ця ведеться на усіх фронтах, тож важливою є участь кожного. У рамках цього проекту ми хочемо зібрати україномовні книжки та підручники для шкіл Донецької та Луганської областей. Тож якщо ви можете допомогти навіть однією книжкою – це означатиме, що на Східній Україні стало більше на одну книжку українською мовою.
    Ми хочемо дати можливість школярам східних областей навчатися і розвиватися рідною мовою. Зараз як ніколи це важливо для всієї України.
   Якщо ж Ви маєте непотрібні книги російською мовою, можете приносити і їх. Ми відправимо їх на переробку, виручені кошти з яких завод витратить на книжки українською для цих шкіл», - повідомляє на своїй сторінці у Facebook депутат обласної ради Петро Жукровський.
   Книжки можна приносити щодня з 10:00 до 18:00 за адресою пл.Звитяги,19 м.Буськ (громадська приймальня депутата обласної ради Петра Жукровського).

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ