пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Місцеві мешканці селища Красне повідомили поліцію, селищну раду та районну владу про те, що неподалік залізничного переїзду з моста зачаїлися дві підозрілі фури з львівськими номерами і зі смородом від неї.

   Журналіст Буського порталу разом зі заступником голови Буської районної ради Романом Фурдою виїхали на місце.
    На місці з’ясувалося, що виклик не хибний: від машин смерділо сміттям. Як пояснили водії (до речі, вони мешканці селища), вони вже четвертий день стоять тут, бо очікують дзвінка від власника фур, який має їх проінформувати, куди везти сміття.
    Хлопці зізнаються, що сміття було завантажено у Львові на вулиці Личаківській і прямувало до Дніпра, оскільки там не прийняли львівського «подарунка», вони повернулись назад. Поки що Львів не приймає їх назад, тому вони осіли у Красному. 
   До речі, один із власників фур зізнався журналісту, що за збут однієї машини (10 тонн сміття), мовляв, їм пропонують 30 тисяч гривень. Як виглядає цей механізм, не уточнив.
   «Інформацію про несанкціоноване перебування фур зі львівським сміттям у Красному я передав голові тимчасової контрольної комісії з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області укропівцю Дмитрові Пазину. Він запевнив мене, що цей факт буде розглядатися на засіданні комісії у понеділок», - зазначив депутат обласної ради Петро Жукровський.
Фото Роман Матвіюк/Буський медіа портал

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ