четвер, 30 березня 2017 р.

З приходом весни кожен пластун з неабияким бажанням чекає тепла. Адже це час для гурткових мандрівок і таборів.

  28 березня пластові гуртки «Едельвейс» і «Вовчий слід» (с. Полтва) разом із «Пролісками» (с. Задвір’я) вирушили у цікаву одноденну пішу мандрівку «Лісова пісня».
   Дорога юнацтва пролягала із Полтви у Куткір. Маршрут був прокладений дуже цікавим: через річку, ліс і поля. Поблукавши нетрями лісу ми прийшли до затишного місця – мисливського будиночка. Він і став нашим прихистком для обіднього відпочинку.
   Поки друг Василь займався приготуванням куліша, діти в цей час розважалися, граючи різні ігри. Відпочивши і наситившись смачним кулішем ми вирушили в дорогу до с. Куткір, де відвідали музей Софії Караффи –Корбут. Наталя Любомирівна Худзяк радо розповіла нам про життя і творчість відомої художниці. Потім ми побували на могилі Софії і вшанували її пам’ять молитвою.
  Наступною нашою зупинкою було чудове місце – руїни костелу Анни – Марії Сніжної. Саме тут відбулось найважливіше дійство – ми іменували своє юнацтво. Не даремно ми обрали саме ці землі, адже Софія Караффа – Корбут є патроном пластового дівочого куреня ч. 40 станиці Красне.
   Співаючи пластових пісень і розважаючись в колі друзів час пролетів дуже швидко. Отримавши задоволення від позитивного і насиченого дня, діти роз’їхались по домівках. Ще довго у спогадах залишаться емоції від такої неймовірної мандрівки.
Олена Баран, старшопластунка
Василя Джас, старшопластун

1 коментар:

  1. Молодці!!! Виховникам натхнення і творчості у роботі. Подяка за гідну роботу з підростаючим поколінням. Так продовжувати!

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ