понеділок, 15 травня 2017 р.

У другу неділю травня в селі Вербляни відбулося святкування Дня матері – одного з найсвітліших свят людства. Цей день присвячений найдорожчим і найріднішим людям, які нас завжди люблять, розуміють і підтримують. Бути мамою – це справжнє покликання, це найвідповідальніша робота на світі.

   На святковий концерт, який підготувала бібліотекар-директор НД Кушинська О.В. із нагоди Дня матері завітало багато верблянських матусь, бабусь  разом зі своїми діточками. Для них линули найкращі побажання, вірші та музичні вітання.
    Ведучі свята – підготували для матерів та бабусь багато теплих слів , побажань. Розповідали про походження дня Матері, нагадуючи всім про те, що ми завдячуємо нашим матусям усім за те, що маємо. Бо вони подарували нам найдорожче – життя, виростили та виплекали нас.
    До вітань приєдналися і маленькі і дорослі учасники свята. Діти від усього серця зізнавалися матусям у любові й співали для них пісні, а також дарували вітальні листівки виготовлені власноруч. А матері віддячували їм щедрими аплодисментами, усмішками та сльозами радості.
    Під час святкового концерту до Дня матері діти просили здоров’я та щастя для своїх матусь, а ще – миру та спокою для ще одної нашої мами — рідної України. Подяки линули також до нашої небесної мами – Матері Божої.
    Гостем програми був Василь Федоришин, який привітав всіх присутніх матусь та бабусь музичними дарунками.
  На завершення свята сільський голова Дацків В.В привітав всіх присутніх матусь та бабусь і спільно з громадою виконали «Многая літа». Концерт відбувся за підтримки сільського голови Дацківа В.В. Озвучення Ігор Дусан.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ