четвер, 8 червня 2017 р.

   На виконання Указу Президента України від 11.02.2016 р. №44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України», доручення голови облдержадміністрації О.М. Синютки, відповідно до листа начальника 184 Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного №16060 від 23.12.2016 р. щодо забезпечення культурно-просвітницьких заходів для військовослужбовців 184 Навчального центру за участі Народних колективів області у 2017 р. мистецькі колективи Бущини відвідали мілітарну столицю України, с. Старичі, з мистецькою програмою для військовослужбовців.

   Гості Старич – вокальний ансамбль «Журавка» НД с. Журатин (кер. А. Нарольська), Зразковий хореографічний колектив «Енерджі» Красненського НД (кер. І. Сторонянська), вокалісти Оля Маркевич (м. Буськ), Роксоляна Паньків (с. Сторонибаби), баяніст Андрій Коник (м. Буськ).
  Палюче червневе сонце не зашкодило щирому ентузіазму бущан, які віддавались на всі 100. Шквал оплесків не змовкав ні на мить. Ведуча та автор сценарію, методист Буського РНД Любов Огороднік знаходила влучні, палкі слова, які зворушували душу та серце українських вояків.
    Митців Бущини приймали, як високоповажних гостей. Жартували, що, як у Каннах, розстелили червону доріжку. І учасників художньої самодіяльності, і їх слухачів об’єднала спільна любов до української культури, до рідної землі.
  Два концерти минули, як одна мить.
    Творчі колективи відділу культури та туризму Буської РДА нагороджені грамотою за активну участь у військово-патріотичному вихованні військовослужбовців 184 Навчального центру.
      До реалізації мистецького проекту долучились начальник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька та методист Буського РНД Любов Блінова.
Відділ культури та туризму Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ