середу, 23 серпня 2017 р.

Сьогодні, 23 серпня, на майдані Незалежності м.Буськ відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

   Участь у заході взяли керівництво району та міста, працівники установ та організацій, представники громадськості. 
    Право підняти Державний Прапор України було надано голові районної державної адміністрації Петру Морозу та Буському міському голові Ростиславу Сліпцю, які виступили з привітальними промовами до учасників святкового заходу.
   «Державний Прапор України – це наш історичний дух, наші сумління та гордість, гідність та незламність, це – вічно жива пам’ять про героїчне минуле, це – символ волі, могутності, слави і величі української нації. Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію багатьох поколінь про державність, соборність та самостійність. Із ним ішли в бій, за нього віддавали життя.
     Сьогодні під благословенням Українського Прапора ми будуємо незалежну демократичну державу, досягаємо успіхів, творимо майбутнє. Тож нехай мить, коли піднімається Державний Прапор і звучить Державний Гімн України, сповнює наші серця гордістю за рідну країну, Буський район, Львівщину, додає сили й натхнення в їх розбудові», - сказав голова райдержадміністрації Петро Мороз у своєму вітальному слові.
   По завершенню урочистості її учасники зробили спільне фото на згадку і пройшли вулицями Буська з п’ятиметровим синьо-жовтим полотнищем.
Прес-служба Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ