четвер, 15 березня 2018 р.

Головний редактор «Буського медіа порталу» Роман Матвіюк отримав відповідь від Львівської залізниці щодо ймовірної відміни ранкового електропоїзда №6031 «Золочів- Львів», що відправляється зі станції Красне о 06.12 годині.

   На початку березня мешканці Буського району, які часто користуються залізничним транспортом, повідомили нашому виданні та у соціальних мережах про те, що курсування ранкового електропоїзда планують відмінити. Про це нібито стало відомо з повідомлення машиніста поїзда. Ми вирішили поцікавитись, чим викликана відміна цього електропоїзда, який щодня курсує вщент переповнений. 
  Публікуємо відповідь від головного інженера служби П.М.Грущака та начальника технічного відділу Н.І.Кузьмак:

Шановний Романе Сергійовичу!

  Ваше звернення щодо відміни електропоїзда Золочів – Львів, розглянуте у службі приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ Укрзалізниця.
   Відповідно до фактів викладених у Вашому звернені та масових зверненнях пасажирів в моторвагонному депо Львів та службі приміських пасажирських перевезень проведено службове розслідування. Встановлено, що ніхто з підрозділів залізниці, вказівки про відміну вказаного поїзда не готував, з пояснень локомотивної бригади, яка обслуговувала цей поїзд оголошень подібного змісту вони не робили, однак оголошення чули та провели перевірку задньої кабіни на наявність сторонніх осіб. Скоріш за все, це оголошення являється хуліганською витівкою осіб, які проникли у задню кабіну машиніста. З метою попередження подібної дезінформації у господарстві приміських пасажирських перевезень буде проведено відповідну роботу, вказаний поїзд залишається на курсуванні.
   Звертаємо Вашу увагу на те, що при зміні графіку руху поїздів оголошення проводяться за три дні до змін на вокзалах, поїздах та офіційному сайті залізниці.   Дякуємо Вам за користування послугами залізничного транспорту.
З повагою
Головний інженер служби                                                     П.М. Грущак
Начальник технічного відділу                                              Н.І. Кузьмак

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ