суботу, 31 березня 2018 р.

У середу, 28 березня, сесія Буської міської ради одноголосно прийняла рішення взяти на баланс міста військове містечка на вулиці Львівській, 12. Про це інформують у прес-службі фракції «Самопоміч» у Буській міській раді.

   Громада і керівництво міста сподіваються, що взявши під опіку цей об'єкт, більш відомий у місті як «медсклади» і провівши там реконструкцію та роботи з благоустрою, вже незабаром місто отримуватиме прибуток від його оренди.
Також депутати сподіваються, що це покращить зовнішній вигляд центральної частини міста. Зараз ця територія має доволі запущений стан, хоча знаходиться ледь не в центрі. 

   «Ця територія зараз в руїнах. Ми, навіть, не можемо зробити елементарного — поставити нову огорожу», — пояснив Едуард Слівінський, депутат фракції «Самопоміч» у Буській міській раді. 
  Відтак місто готуватиме запит у Міністерство внутрішніх справ про передачу військового містечка на баланс міста. 
   Раніше, таким чином на баланс міста було передано Палац Бадені, у якому колись була військова частина. Палац занепадав і неодноразово горів. Проте саме після передачі його місту стало можливим виділити кошти на перекриття даху і проведення деяких ремонтних робіт. Містяни сподіваються зробити його прибутковим, а поки закликають усіх охочих та небайдужих до громадських робіт по прибиранню території маєтку і парку поруч.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ