середу, 30 травня 2018 р.

Делегація з Буського району разом з головою Буської РО НРУ Богданом Гловою взяли участь у заходах пам’яті за полеглим «рухівцем» Василем Кіндрацьким.

 У понеділок, 28 травня, відбулися заходи присвячені пам’яті побратима, заступника голови Львівської Крайової організації Народного Руху України Василя Кіндрацького.  Загинув Василь у 48 років 28 травня 2015 року під час танкового обстрілу позиції українських бійців «Шахта» поблизу села Водяне під Донецьком  у результаті прямого влучення снаряду.
  На Личаківському кладовищі, настоятель Гарнізонного храму св.апп. Петра і Павла у Львові, голова Центру військового капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ, отець Степан Сус разом з побратимами-РУХівцями, які з’їхались з районів області та міста Львова, з родиною Кіндрацьких помолились біля могили і заспівали декілька пісень, які любив співати Василь.
   Після чого поклали квіти до могили і переїхали в Сихівський кінопалац ім. Довженка на перегляд фільму "КІНДРАТ", який вийшов на базі реальних відеокадрів знятих на передовій самим Василем Кіндрацьким. На початку ведучий заступник голови Народного Руху України Андрій Корнат розпочав захід, запросивши на сцену Народний ансамбль пісні "Черемош", які заспівали дві пісні-спогади, потім декілька слів - спогадів від Народного Героя Тимура Баротова та керівництва НРУ. Виступаючі говорили про те, що потрібно пам’ятати усіх наших вояків, які віддали життя за Україну, а також продовжувати організовувати поїздки на Схід нашої держави з метою допомогти та підтримати наших бійців.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ