середу, 13 червня 2018 р.


Буський районний суд 5 червня 2018 року виніс вирок уродженцю села Переволочна, який здійснював операції з брухтом чорних та кольорових металів, без державної реєстрації та спеціального дозволу (ліцензії), одержання якого передбачено законодавством, що виразилося в купівлі металобрухту у фізичних осіб по готівковому розрахунку та у його зберіганні на території господарства за місцем свого проживання, з метою подальшої реалізації за вищою ціною. 

   Про це «Буському медіа порталу» стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.
  Як йдеться у вироку, суд встановив, що починаючи з грудня 2017 року, точної дати досудовим розслідуванням не встановлено, умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого протиправного збагачення, шляхом організації незаконного пункту прийому металобрухту за місцем свого проживання за адресою, здійснював операції з брухтом чорних та кольорових металів, без державної реєстрації та спеціального дозволу (ліцензії), одержання якого передбачено законодавством, що виразилося в купівлі металобрухту у фізичних осіб по готівковому розрахунку та у його зберіганні на території господарства за місцем свого проживання, з метою подальшої реалізації за вищою ціною. Злочинні дії мешканець Переволочна вчиняв з грудня 2017 року до моменту виявлення та припинення їх працівниками Буського відділення поліції Кам'янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області, які 31 березня 2018 року під час проведення санкціонованого судом обшуку виявили та вилучили 112,5 кілограмів металобрухту чорного металу та електронні ваги «TCS Price Scale» №43560, за допомогою яких чоловік здійснював зважування брухту чорних та кольорових металів під час прийому. А також було вилучено блокнот із  робочими записами  на  трьох  аркушах  з  приводу   придбання  або  продажу   металобрухту   чорних та  кольорових   металів.
   Чоловік свою винну визнав. Тому під  час досудового  розслідування  між прокурором, з одного боку, та підозрюваним у цьому кримінальному провадженні з іншого боку,  за участю захисника підозрюваного було укладено угоду про визнання винуватості.
  Також, сторонами угоди визначено узгоджене ними покарання, яке чоловік  повинен понести за вчинене кримінальне правопорушення, у виді обмеження волі на строк 1 (один) рік.
  У своєму вироку суд затвердив угоду про визнання винуватості та звільнив від призначеного покарання з випробуванням на строк 1 (один) рік поклавши на на нього обов'язки періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації і повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ