суботу, 28 липня 2018 р.

Доки чиновники продовжують листуватись і з'ясовувати на чиєму балансі пішохідний місток через річку Гологірка, що в селищі Красне, кілька ініціативних чоловіків вирішили не чекати подарунка від влади і взялися за ремонт містка своїми силами.

  Даний місток перебував у аварійному стані та давно потребував уваги. З проханням допомогти вирішити цю проблему звертались люди і до селищної ради, і закликали у соцмеражах допомоги у райдержадміністрації та депутатів. Але майже усі розводили руками, то «його немає у генплані селища», «не на балансі комунального підприємства», «нема грошей у бюджеті» і т.д.
   Шквал критики у соцмережах на адресу влади лилась майже щодня з моменту підняття гострого питання. Один із районних очільників навіть назвав це «піаром» окремого депутата, який порушив дану проблему. Та все ж піаром назвати це ніяк не назвеш. Бо самі листування між районними чиновниками і банальні відписки на запити, - дали зрозуміти, що районній та селищній владі начхати на цей міст, а людям натомість порекомендували  ходити іншим містом, який, нібито розташований за 50 метрів від аварійного.
   Аби показати владі її повноцінну бездіяльність і байдужість, кілька ініціативних чоловіків (Андрій Биков, Роман Іваничко, Андрій Амброзій, Володимир Типило, Володимир Михайлюк, Володимир Кульчицький, Володимир Бондар та Іван Грущицький), зібрались у суботу, 28 липня, для ремонту містка власними силами.
   Для роботи хлопцям допомогли мешканці селища Красного і села Острова, які дізнавшись про ініціативу надали потрібні дошки для ремонту аварійного містка. Чоловіки вправно взявшись за інструменти приступили до плідної роботи. 
  За кілька годин було зроблено демонтаж дерев’яного прогнилого покриття та встановлення нового. Тепер добратися містком можна не боячись впасти в річку.
Текст: Роман МАТВІЮК
Фото: Володимир ТИПИЛО та Андрій БИКОВ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ