вівторок, 18 вересня 2018 р.


Після ремонту у школі №2, що у місті Буськ, на стінах у нових кабінетах – волога. Дах не закінчений, як і підлоги. Батьки б'ють на сполох, просять допомоги. Про це заявив депутат фракції «Самопоміч» у Львівській обласній раді Іван Собко, який повторно вимагає в голови ЛОДА розібратися з неякісною роботою підрядника і навести лад у школі.

   «Два тижні тому я зі звернення звертався до Вас, Олеже Михайловичу, давав вам відповідні фотографії. Здійснюється добудова корпусу школи, і батьки б'ють у дзвони. Просять когось знайти, хто б міг дати раду з підрядником, який будує швидко, але не якісно. Лише одиничні моменти виправлені. На даху далі не дороблено, батареї ніхто не перевіряв, при включенні опаленні може бабахнути. Нові навчальні класи, які збудовані уже затопило. Це видно по стінах неозброєним оком. Невже так можна будувати? Ви це робите для дітей, для наших дітей. Це не пусті слова. Я повторно прошу, якщо голова РДА не слухає голову ЛОДА, то ви знаєте, що робити...», - виступив з трибуни депутат Іван Собко.
   Нагадаємо, наприкінці серпня журналіст «Буського медіа порталу» завітав до Буської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, де завершувався капітальний ремонт західного корпусу школи. 
  У розмові із журналістами директор школи пояснив, що не він підписує акти робіт, а лише може контролювати роботу, тим самим просити будівельників, щоб якісь недоліки ліквідували, але безпосереднього прямого впливу він не має, лише може просити допомоги у районного керівництва. 
  У свою чергу голова Буської РДА Петро Мороз у коментарі нашому виданню зазначив, що батьки не можуть розбиратись у якості виконання будівельних робіт, бо на це є кваліфікований та ліцензований підрядник, технічний нагляд.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ