середу, 24 травня 2017 р.

 Нещодавно на футбольних полях спорткомплексу ім. Б. Маркевича у Винниках відбувся обласний турнір з міні-футболу серед шкіл-інтернатів та дитячих будинків, в якому взяла участь і команда «Леви» з Буського РДБ «Добре серце». 

   Юні футболісти у 4 матчах боролися як «Леви» і перемогли всіх суперників у відбірковому фіналі. У фінальному матчі за «КУБОК НАДІЇ» команда «Леви» зустрілася з командою «Форвард» з місцевого інтернату, який спеціалізується на підготовці юних футболістів, як резерву професійного клубу «Рух». В напруженій драматичній боротьбі (далась в знаки втома від попередніх виграшних матчів, а «Форвард» виставив свіжий склад команди). «Левам» не вистачило одного голу для перемоги, щоб здолати суперника і здобути Кубок.
   Але і цей результат є справжньою перемогою здобутою завдяки старанності і спортивній впертості «Левів». Найкращими в команді «Левів» були: Михайло Чучман, Юрій Масловський, Роман Чунис.
  Велика заслуга в перемозі команди «Леви» належить тренеру Ярославу Анклевичу, якому висловлює щиру вдячність колектив «Доброго серця». А «Леви» готуються до нових виступів і перемог, щоб прославити рідну Бузеччину.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ