середу, 26 грудня 2018 р.

Троє чоловіків, які вчинили бійку у приміському поїзді сполученням Львів-Здолбунів, є мешканцями Буського району, а ще один - Золочівського. Журналісти “Буського медіа порталу” дізнались подробиці вчорашнього інциденту.

    «Я тоді їхала з роботи. Сіла у першому вагоні, щоб ближче було вийти до залізничного переходу на автобус, - розповідає очевидець, мешканка Буська пані Катерина. - Спочатку не звернула уваги на шум у поїзді, бо всі про щось говорять, але коли почула нецензурну лексику обернулась і побачила хлопців, які почали поводитись агресивно. Спочатку пасажири намагались словами їх заспокоїти, але ті їх матами крили і поводились дуже агресивно. Декілька жінок перейшли у інший вагон. А далі раптово почалась бійка».
   «Те, що творилось не передати словами, - каже  журналісту інша очевидець пані Наталія. - Вони почали трощити лавки і бити скло на вікнах потягу. Люди почали з телефону і по сигналу до машиніста викликати поліцію. Один із них намагався добратись до кабіни машиніста».
   Як розповіли журналістам нашого видання у Буському РВ поліції, на виклик відразу виїхала поліцейська машина. Приїхавши поліцейські намагались заспокоїти дебоширів, але один із агресивних чоловіків накинувся на жінку-поліцейську. 
   «Дебошира затримано. Це чоловік 1971 р.н. Він є мешканець смт.Красне. Особи причетні до бійки встановлені, це двоє чоловіків із села Андріївка (Мармузовичі) і ще один із села Мала Вільшанка Золочівського району. Найближчим часом затриманому буде обрано міру запобіжного захисту. Через інцидент рух електрички було затримано на 45 хвилин», - зазначили у коментарі журналісту “Буському медіа порталу” правоохоронці Буського відділення поліції Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області.
   Поліцейська, яка отримала травми, перебуває на даний момент на лікуванні у Буській районній лікарні.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ