четвер, 17 січня 2019 р.

Перелік заходів, які заплановані до проведення у Буському районі до 100-річчя Злуки УНР та ЗУНР в єдину державу, обговорили сьогодні, 17 січня, учасники організаційного комітету, засідання якого провів голова РДА Петро Мороз.

    Зокрема, у переддень свята у Буську, Красному та Олеську відбудеться ряд просвітницьких заходів за участю істориків, школярів, громадських активістів, учасників ООС (АТО), а в бібліотеках розгорнуть тематичні виставки.
    У вівторок, 22 січня по населених пунктах району відбудуться флешмоби зі створення живих ланцюгів,  пов'язування стрічок та кульок кольорів Державного Прапора України на поручнях мостів через річки, що символізуватиме єднання українців УНР та ЗУНР в єдину державу. 
   Надалі о 13.30 год. на майдані Незалежності у м.Буськ представники органів влади та громадськість розгорнуть п'ятиметрове синьо-жовте полотнище та спільно виконають Державний Гімн України.
    А вже о 14.00 год. у актовій залі Буської ДМШ відбудеться урочиста академія та святковий концерт. 
   Квіти від учасників урочистостей покладуть цього дня до підніжжя пам'ятників Незалежності та президента ЗУНР Євгена Петрушевича, до меморіалу Героям Небесної Сотні.
За інформацією Буської РДА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ