неділю, 16 червня 2019 р.


У виборчому окрузі № 119, що включає у себе Буський, Бродівський, Радехівський та частину Кам'янка-Бузького районів зареєстровано першого кандидата у народні депутати України. Ним став самовисуванець Олександр Тіщенко.

  Таке рішення 15 червня прийняла Центральна виборча комісія. 
  Тіщенко Олександр Володимирович, народився 11 грудня 1975 року в смт.Красне Буського району, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, військовий комісар, Львівський обласний військовий комісаріат, безпартійний, проживає у місті Буськ, судимість відсутня, самовисування.
  У своїй передвиборчій програмі зазначає, що домагатиметься належного державного фінансування для відновлення та збереження культурної спадщини: замків та палаців (Підгорецький, Олеський, палац Бадені, тощо); Сприяти у розвитку туристичної галузі та території Бродівського, Буського, Кам’янка-Буського та Радехівського районів; Діяти виключно в інтересах України, як великої держави, відстоювати проєвропейський та пронатівський курс України, зміцнювати Збройні Сили України і інші військові формування та боротися проти загрози з боку проросійських політиків; Створювати та долучатися до законодавчих ініціатив, які вимагатимуть громади Бродівського, Буського, Кам’янка-Буського та Радехівського районів, а саме: щодо доступного розмитнення автомобілів; щодо державної підтримки розвитку сільського господарства; щодо подальшої децентралізації та створені новий об’єднаних територіальних громад; щодо боротьби з монополістами у енергетичній сфері; щодо підвищення розміру пенсійного забезпечення; щодо підвищення соціальних гарантій учасникам АТО (ООС), родинам загиблих учасників АТО, учасникам бойових дій, ліквідаторам Чорнобильської катастрофи, малозабезпеченим сім’ям; щодо сучасного оснащення районних лікарень; щодо створення сучасних кабінетів для навчання у школах: щодо квартирного забезпечення військовослужбовців та малозабезпечених сімей.
   Нагадаємо, у 2018 році керівника Львівського обласного військового комісаріату Львівщини Олександра Тіщенка оштрафували на 5,1 тис. грн за публікацію списку призовників та їхніх персональних даних на сторінці військомату у Facebook.
   У постанові суду йшлося, що публікація 15-ти тисяч прізвищ ухилянтів від служби призвела до порушення прав призовників, тож Олександра Тіщенка визнали винним у порушенні ч. 4 ст. 188-39 Кодексу України про адміністративні правопорушення (недодержання порядку захисту персональних даних), призначивши йому мінімальний штраф за цією статтею у 5,1 тис. грн. Однак Тіщенко стверджував, що не веде сторінку військкомату, і у апеляційному суді скасував накладений штраф.
  Як зазначали львівські ЗМІ, головний військовий комісар Львівщини на судові засідання двічі не з’являвся, внаслідок чого справу розглядали без нього. Позов на Тіщенка подали у регіональному представництві уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Львівській області. 

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ