понеділок, 24 червня 2019 р.

Станом на 24 червня у виборчому окрузі № 119, що включає у себе Буський, Бродівський, Радехівський та частину Кам'янка-Бузького районів офіційно зареєстровано 5 кандидатів. Вчора ЦВК зареєструвала самовисуванця Тараса Мацюка та висунутого від партії «Громадська позиція» Андрія Андрущенка.

   Отже, Мацюк Тарас Ярославович народився 9 березня 1983 року в cелі Павлів Радехівського району Львівської області. Закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.
  Закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка, за спеціалізацією «Правове регулювання організації та забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування».
  З 26 березня 2014 року і до сьогодні – Голова Проводу Всеукраїнської Громадської Організації «ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ».
   Брав активну участь у Революції Гідності 2013-2014 рр., сформував добровольчий підрозділ «ЧОРНА СОТНЯ», який протистояв злочинному режиму колишнього президента Януковича  забезпечував громадський порядок, надавав допомогу та підтримку населенню. Підрозділ «ЧОРНА СОТНЯ» дав поштовх створенню ГО «ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ» керівником якої є Тарас Мацюк вже 5 років. З приходом війни Мацюк разом з підрозділом у лавах перших поїхали до зони АТО де спільно з батальйоном ім. Генерала Кульчицького провели ряд бойових завдань. Тарас Мацюк також активно займається волонтерською діяльністю надаючи допомогу бійцям АТО та мирному населенню, що проживає на тимчасово окупованій території. З 2015 року і до сьогодні організовує зимово-літній відпочинок на Західній Україні дітям зі Сходу. Спільно з побратимами організовує безкоштовний відпочинок бійцям АТО та членам їх сімей на Азовському морі (м. Генічеськ). Тарас Мацюк став ініціатором відкриття пам’ятників – Т.Г. Шевченко у с.Сергіївка, Покровського району, Донецької області (24.04.2017р), м. Запоріжжя (09.03.2018р.) с. Сморжів, Радехівського р-н., Львівської обл. (17.05.2018). Також визначною подією стало відновлення та відкриття музею-криївки героям ОУН-УПА у с. Рунгури, Коломийського р-н., Івано-Франківської обл. (15.10.2017р.). 
     Ще один кандидат - Андрущенко Андрій Олександрович, народився 24 березня 1979 року в селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району, працює сільським головою Старояричівської сільської ради, висунутий від політичної партії «Громадянська позиція».
   Андрій Андрущенко вже двічі намагався потратити у Верховну раду Україну: у 2012 році – по мажоритарному округу, як самовисуванець та у 2014 році – від політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка».
   Згідно декларації кандидата в нардепи, його дружина має у власності чотири земельні ділянки (2500 кв.м., 3159 кв.м., 1472 кв.м., 1300 кв.м.) та житловий будинок площею 100,5 кв.м. У власності Андрія Андрущенка причіп. Готівку не тримає. 
  Нагадаємо, що наразі офіційно зареєстрованими кандидатами у народні депутати по №119 округу є Олександр Тіщенко, Сергій Івах, Олег Шиба, Тарас Мацюка та Андрій Андрущенко.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ