четвер, 27 червня 2019 р.


Напередодні величного державного свята - Дня Конституції України, який вже 23-й рік поспіль відзначаємо 28 червня, у районному народному домі Буська за участю голови РДА Петра Мороза, заступника голови райради Романа Фурди, депутатів районної та місцевих рад, представників громадських організацій, молоді відбулася урочиста академія та концерт.

   Урочистості розпочалися з виконання Державного Гімну України та слів ведучої Надії Хом'якевич про значення Основного Закону нашої країни в становленні та утвердженні Української держави. Словами-вітаннями звернулися до присутніх у залі краян заступник голови районної ради Роман Фурда, кандидати в депутати до Верховної Ради України по 119 в/о Микола Іщук і Сергій Івах. Промовці наголосили, що Конституція є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, оберегом державності і демократії, побажали усім миру, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає кожному Конституція, нести високе звання громадянина Української держави.  
  Молоді було доручено від учасників районного заходу покласти квіти до першого в нашій державі пам’ятника Незалежності, який було споруджено саме у Буську в 1992 році. 
  Продовжила урочисту академію святкова концертна програма, участь у якій взяли кращі художні колективи та окремі виконавці Бущини.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ