вівторок, 25 червня 2019 р.

Центральна виборча комісія на черговому засіданні зареєструвала мера Буська Ростислава Сліпця у 119 виборчому округу, в який входить Буський, Бродівський, Радехівський та частина Кам'янка-Бузького районів. 

   Ростислав Сліпець народився 20 жовтня 1975 року в місті Буськ. Є членом політичної партії Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина». Перебуває на посаді міського голови Буська з 2010 року.
   «Я щиро бажаю змін для нашої країни і народу. Тому маючи досвід на посаді міського голови і бажання принести довгоочікувані зміни в Україні, щоб побудувати моральне суспільство я балотуюсь в народні депутати. Я розумію про свою відповідальність перед вами, моїми виборцями, перед суспільством України, тому запевняю вас, що завжди буду боротись за правду і справедливість. Маючи досвід роботи в органах місцевого самоврядування я глибоко розумію проблеми наших регіонів і я впевнений, що разом ми зможемо досягти реальних результатів для добробуту людей», - зазначив Ростислав Сліпець.
   У передвиборчій програмі, що розміщена на сайті ЦВК зазначається, що у 119-му виборному окрузі першочерговими завданнями Ростислав Сліпець вважає: сприяти виділенню коштів районним  лікарням, для відновлення  та  придбання   медичного  обладнання;  залучення інвестицій з метою створення нових робочих місць; ініціюватиме спрямування державних коштів на будівництво та відновлення доріг у сільській місцевості та районних центрах; зміцнення матеріальної бази шкіл та дошкільних закладів; залучення коштів для реставрації та відновлення пам’яток архітектури.
  Нагадаємо, мешканці Буська позитивно оцінюють діяльність Ростислава Сліпця на посаді мера. Як підтвердження, у 2015 році вдруге був переобраний на посаді.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ