четвер, 19 грудня 2019 р.


Сьогодні, 19 грудня, в день Святого Миколая делегація посадовців Буського району, вже традиційно, завітала до діток Новомилятинського дитячого будинку «Добре серце». 

  Голова районної ради Богдан Глова, перший заступник голови Буської РДА Олег Ільків, заступник голови РДА Тетяна Сай, керівник служби у справах дітей Буської РДА Наталія Бучко, а також працівники Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області на чолі з начальником відділення Богданом Петелицьким прийшли привітати вихованців закладу та вручити солодкі подарунки.
  Діти радо зустрічали довгожданого Миколая і його помічників колоритним концертом-виставою. Дошкільнята щиро розповідали про свої добрі вчинки, гарну поведінку, читали вірші, співали пісеньки про Миколая. Це чарівне дійство не вдалося зіпсувати хитрим та підступним Чортикам, які завітали на дитяче свято з різками. Святий Миколай заохотив дітей до подальшого доброго життя, бажанням допомагати та творити добро, які до нас приходять.
   Як розповів директор дитячого будинку Володимир Пристач, ще напередодні дня Святого Миколая до 34 вихованців «Доброго серця» завітали з щедрими дарунками  благодійники і меценати, як давні знайомі так і зовсім нові, але зустріч місцевих посадовців тут цінують найбільше.
    Вітаючи зі світлим святом, голова Буської районної ради Богдан Глова передав солодкі подарунки та побажав діткам міцного здоров’я, бути слухняними та старанно вчитися, аби новорічні та різдвяні свята минули для них у хорошій атмосфері.
   До чисельних слів вітань приєднався перший заступник голови Буської РДА Олег Ільків, який передав мед від фермерського господарства "Апогей" та пасічників Бущини.
  Вихованці дитячого будинку «Добре серце» щиро дякували всім помічникам Миколая за доброту та щедрість.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ