понеділок, 8 червня 2015 р.

Фото busk-rda.gov.ua
У пятницю, 5 червня, представники Львівського Офісу реформ – експерт Андріан Фітьо та волонтер Роман Брезіцький провели консультаційну зустріч з керівництвом райдержадміністрації та районної ради, головами місцевих рад Буського району з питань об’єднання в нові адміністративно-територіальні утворення – спроможні громади з окремими центрами. Про це повідомили у Буській РДА.

  Експерти вчергове проінформували представників громад району про проведення реформи, ознайомили з Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Методики формування територіальних громад», про переваги створення нових спроможних громад та які проблеми населених пунктів воно дозволить вирішити. 
   За інформацією Буського порталу, на черговому обговоренні головами місцевих рад не було прийнято ніякого рішення про об'єднання спроможних громад. Відтак, за словами екпертів Офісу реформ, обласна рада у такому випадку прийме рішення за поділ на три громади (Красненська, Олеська, Буська). 

1 коментар:

  1. Що і треба було доказати! Після цих всіх дискусій на порталі ніякого висновку ні влади ні депутати не зробили.Запитаєте чому? Спрацював інстинкт самозбереження,а він спрацьовує у тих випадках,коли верхівка не готова брати на себе відповідальність,адже грядуть вибори! Панове робимімо висновки!!!

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ