понеділок, 28 вересня 2015 р.

У 2010 році Ростислав Сліпець став міським головом Буська, а вже через рік на державній посаді був задіяний у корупційному правопорушенні. Про це йдеться на сайті ГО «Журналісти проти корупції і свавілля».

   Буський міський голова Сліпець Ростислав Степанович, будучи суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, використав свої службові повноваження та пов'язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди для головного спеціаліста — землевпорядника Буської міської ради Гуменного В.Є. у зв'язку з прийняттям розпорядження № 28 від 20.07.2011р., внаслідок чого Гуменний В.Є., будучи притягнутим до дисциплінарної відповідальності у формі догани, отримав неправомірну вигоду у вигляді премії за липень 2011 року в сумі 576 грн., чим Буський міський голова порушив обмеження щодо використання службового становища та пов'язаних з цим можливостей, передбачених підпунктом 4 пункту 1 статті 6 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».
     Згідно відомостей з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, суд 18 серпня 2011 року згідно статті 172-2 «Порушення обмежень щодо використання службового становища» прийняв рішення №3-725/2011 про вид покарання: адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 грн. з конфіскацією незаконно одержаної неправомірної вигоди матеріального характеру в сумі 576 грн.
   Також інформацію оприлюдненно на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України, де підлягають відомості про осіб, яких притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень щодо яких судами прийняті відповідні рішення, які набрали законної сили, а також відомості про накладення дисциплінарних стягнень за корупційні правопорушення.

9 коментарів:

  1. краще б ті 850 гривень пенсіонерам міста дав!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Ох, який злісний корупціонер. найбільший в місті, просто жах, така велика сума грошей!.

    ВідповістиВидалити
  3. Тут ще до злісних корупціонерів треба всю райраду та райдерадміністрайцію віднести! Там суми зашкалють...............

    ВідповістиВидалити
  4. Так Сліпця обгаджувати може лише претендент на посаду мера. По останніх статтях у "Волі народу" не важко здогадатися, хто саме. Такі і в чужу брудну білизну не погребують залізти. ФЕ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой Боже кому здався той Сліпець!!!!. Якимович правду написав, а ви той самий що її боїться.

      Видалити
  5. Може й Сліпець не АНГЕЛ.но ще не родився ТОЙ -щоб всім догодив)щось не всі огризалися так при Пристачу чи Вовкові!!!я зараз буть що...біжуть до Сліпця-неможна так,трошки б самі всі помінялися,корупція в лікарні ,в міліції ..повсюди всім підходить і тільки Сліпця найшли для обговорення,а ті кандитати в мери що обзивають Аквафобією..взяли б і самі почистили разом з тим власником ганделику чиї пляшки там плавають!!!

    ВідповістиВидалити
  6. а чому всі так Анонімно?))мабуть ті хто найбільш звертається до Сліпця так все Гарно пише!!!не встидайтеся порядні люди -пишіть відкрито,тоді обговорення буде значно цікавішим!

    ВідповістиВидалити
  7. а на редакції Воля Народу хтось дуже Гарно написав,щей великими буквами))

    ВідповістиВидалити
  8. Зверніть увагу, що скільки діє медіа-портал, тут ніколи не було жодної негативної інформації про районну раду і її керівництво. Тільки хають мера і адміністрацію. Хто платить, той і музику замовляє. Чи не так?

    ВідповістиВидалити

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ