суботу, 18 червня 2016 р.

Військові з Буського району, які перебувають у зоні АТО просять про допомогу. За їх словами, потреби у їжі й одязі, нині вже немає. Однак через активізацію і нарощення сил ворога військовим вкрай необхідне технічне обладнання (біноклі, тепловізори, акумулятори).


  Волонтери і бійці кажуть, що вкрай бракує розвантажувальних жилетів, прицілів (1700 доларів один коштує), радіостанції, маскхалатів. Про державу не можна сказати, що не хоче забезпечувати цим всім. Вона забезпечує, але робить це дуже повільно і не в достатній кількості.
   На сторінці соцмережі «Фейсбук» військовослужбовець Андрій Гаєвський з Буська заявив, що зараз на передовій життєво вкрай необхідні потужні біноклі, тепловізори та акумулятори із зарядним, адже ворог активізувався і почав нарощувати сили. 
    «Одна надія на волонтерів, доброчинців та простих людей. Просимо з усією серйозність поставитися до прохання нас українських бійців. Чекаємо на розуміння і допомогу! Перемога буде за нами! Разом і до кінця! Слава Україні! Якщо можете допомогти – пишіть. Від кожного із вас залежить наше життя і здоров'я!».
/Буський медіа портал/

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ