четвер, 23 травня 2019 р.

 У нашому містечку Буськ відроджується пивоваріння. Це стає можливим завдяки відкритті міні-пивоварні «БУЗЕЦЬКИЙ БРОВАР». Ще у 2016 році команда однодумців–спеціалістів бродильного виробництва створили стартап-проект виробництва крафтового пива.

     Що таке крафтове пиво? Крафт в перекладі означає «ручна робота», відповідно крафтове пиво – це пиво виготовлене пивоваром вручну, та як наслідок в невеликих об'ємах. 
   На сьогоднішній день на пивоварні «Бузецький бровар» невеликими партіями вариться три сорти крафтового пива: світле «Класичне», напівтемне «Віденське» та світле «Медова роса». Також недавно було зварено лімітовану експериментальну партію темного пива з додаванням цикорію, яке дуже смакувало у зимовий період. Ми весь час в пошуках нового та кращого смаку. Створення пива – це складна та важка праця і тому життя крафтового пивовара насичене експериментами та постійними пошуками. Якраз маленький масштаб пивоварні дозволяє не втрачати зв'язку з людьми, які споживають наше пиво. Коли спілкуєшся напряму з тими для кого створений цей продукт легше знаходити кращий смак  та вдосконалюватися. Так разом із споживачами, ми створюємо нові сорти. На сьогоднішній день у Львові є дуже багато міні пивоварень, на кожній вариться власні сорти пива. Смак відрізняється, бо рецепти різні, вода різна, солод, хміль.
  На пивоварні «Бузецький Бровар» використовується солод український, хміль чеський і німецький, цикорій індійський,  а  мед наш – Бузецький, зібраний бджолами на луках над річкою Буг. І тому наше Буське пиво є здоровим та безпечним напоєм. Справжні поціновувачі нашого місцевого крафтового пива уже давно коштують наше «живе» пиво, адже фірмовий магазин знаходиться  за адресою:  м.Буськ, вул.Петрушевича, 26.
   І так, як пиво – це один із найпопулярніших напоїв у світі і його люблять не лише за приємний смак, але й за корисний вплив на організм та багатий поживний склад, тож беріть склянку цього ароматного напою та приготуйтеся відкрити для себе нові корисні властивості крафтового пива звареного пивоварами нашого міста. Повірте, пиво здатне змінити ваше життя на краще.
НАДМІРНЕ ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВЯ.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ