середу, 16 листопада 2016 р.

Сьогодні, 16 листопада  на базі ДНЗ «Берізка» м.Буськ відбувся семінар–практикум серед завідувачів  ДНЗ району.

   Показові виступи відбулись в рамках  Тижня безпеки  з ОБЖД. Темою занять стали відкриті музичні розваги для вихованців середньої групи «Абетка про небезпечні речі» (музичний керівник Литвин Л.М.) та інтелектуальна вікторина для маленьких ерудитів «Що? Де? Коли?» старша група (практичний психолог Якимович С.К.)
   Перед початком виступів відбулась навчальна евакуація, до якої долучились всі групи дошкільного закладу та особовий склад. Начальнику штабу Н.Домбровській, завідувачу ДНЗ було здано рапорти від вихователів кожної вікової групи та заступника по господарській частині Новак Л.М. про кількість  присутніх дітей та дорослих у межах закладу.
  Учасники заходу відзначили креативність підходу до занять з безпеки життєдіяльності  практичного психолога та музичного керівника, чудові творчі та інтелектуальні здібності дошкільнят у частині функціонального призначення небезпечних речей та правил поведінки з ними. Старші дошкільники  ж показали себе як справжні  ерудити, які  вправно володіють обізнаністю та  кмітливістю, а ще не аби як володіють командною грою. Тож  подарунки  та медалі від мудрої Сови  стали приємним сюрпризом для усіх присутніх.
                                                   Надія Домбровська, завідувач ДНЗ

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ