понеділок, 10 квітня 2017 р.

ГО «Львівський молодіжний клуб» разом із волонтерами напередодні найбільшого християнського свята Великодня організовує поїздку в Олеський геріатричний пансіонат Буського району. Це вже третя поїздка активістів в цей будинок, де мешкають 22 літніх самотніх людей.

  Активісти хочуть завезти літнім людям великодні гостинці, ліки та миючі засоби.
   Усіх, хто хоче долучитись коштами до доброї справи, активісти просять надсилати кошти на рахунок Приват Банку: № 4149 4393 9432 6650 - Бондаренко Валентина Вікторівна.
   Одна із активістів Львівського молодіжного клубу Соломія Ковальська зазначила, що якщо Львівським геріатричним пансіонатом ще опікуються, то до Олеського важко добратись. 
  «Це важливо не для нас. Це важливо для них. Цим людям потрібне спілкування, а не стільки ліки та продукти. Вони хочуть розповісти історію, чому вони там опинились, чому вони не вдома, з рідними.
   Звісно, умови їхнього проживання не надто хороші. Хотілось, щоби держава краще опікувалась цими пансіонатами. Адже так важлива турбота за дітьми та пенсіонерами, і на жаль, для літніх людей не має гідної їхньої старості опіки. Тому ми взяли під опіку Олеський геріатричний пансіонат», - розповіла активістка.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ