суботу, 19 серпня 2017 р.

Два бойові літаки були помічені надбужанцями над районом 15 і 16 серпня. Появу винищувачів у небі, які спричинили величезний гул на весь Буський район, активно обговорювали у соцмережах. Їх бачили у різних районах області – у Буському, Золочівському та Кам’янка-Бузькому. Очевидці бачили, як винищувачі кружляли по колу та виконували піруети на невеликій висоті, при цьому видаючи гучний гул двигунів, який не на жарт стурбував мешканців району, бо у їхніх будинках не на жарт мало не повилітали шибки.

    Ми звернулись за коментарем до районного керівництва влади. Однак на наше звернення, вони не мали відповіді. У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області теж повідомили, що не володіють інформацією щодо польотів винищувачі, оскільки це не входить до їх сфери компетенції.
      І лише керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк для «Буського порталу» трохи прояснив ситуацію:
- Всі ми знаємо, що у країні триває війна і військові навчання є необхідними. Тому в області, як і по всій Україні, проводяться спільні відпрацювання бойової авіації та підрозділів протиповітряної оборони, щоб вдосконалити майстерність українських пілотів.  Відтак є відповідні дозволи на польоти.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ