четвер, 1 березня 2018 р.

Вчора, в останній день лютого, голова Буської РДА Петро Мороз звітував перед громадськістю про свою діяльність. Широко розрекламований анонс звіту у всіх ЗМІ, обдзвін працівників місцевого самоврядування та учасників АТО, мав додати солідності цьому заходу. Як все було, - далі у розповіді нашого очевидця.

   «Не буду Вам розповідати про сухі цифри звіту, а свій погляд спрямую на інше. – розповідає громадський активіст Володимир Типило. – Вчора, о 16 год 45 хв нас зустрічає малий сесійний зал, в якому працівники Буської РДА розклавши на столі «чорні списки» звіряють кількість «прибувших» із «громадськості». А насправді на звіт було зігнано практично усіх бюджетників міста та району, які і числилися у цих «списках» громадськості. Як результат, весь сесійний зал був заповнений вщент, а хто не помістився, змушений був стояти у малій сесійній залі і слухати про звіт із встановлених гучномовців.
   Така кількість «громадськості» приємно вразила голову Львівської ОДА, який на радощах заявив «це свідчить, що громада підтримує Вас». Щиро кажучи у залі дехто навіть почав сміятись, а дехто кинув фразу «ага... розказуй нам, розказуй..»
  Але найбільше вразив неприємний коментар працівника місцевого відділку поліції. Коли місцевим мешканцем задавалося питання з приводу паїв та приховування інформації з приводу вбивства працівник відділку поліції кинув таку фразу: «тобі погано живеться у місті, лізти захотілося куди не потрібно...»
Коментарі тут зайві...
  По результатах зустрічі: місцева влада взяла на себе зобов'язання провести контроль роботи гральних закладів у Буську, забезпечити дотримання графіку роботи з 09 до 19 год зі сторони поліції.
  На жаль лише після зустрічі вдалось дізнатись, що керівник Буської центральної лікарні планує звільнити біля 50 працівників, щоб зменшити видатки...»

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ