четвер, 29 березня 2018 р.

У четвер, 29 березня, за ініціативи очільника району Петра Мороза відбулася зустріч з керівниками лісопильних цехів (пилорам), які ведуть свою діяльність на території Буського району. Про це повідомляє прес-служба Буської РДА.

    Як зазначив під час наради голова РДА, першочерговим завданням на сьогодні є забезпечення роботи цих підприємств в правовому полі: їх легальну реєстрацію, легалізацію робочої сили, попередження незаконного обігу деревини та жорсткий контроль за її використанням з боку правоохоронних органів.
   Петро Мороз повідомив, що своїм розпорядженням створив комісію, яка проведе обстеження усіх лісопильних об’єктів у районі.
    Серед вимог, які мають бути виконані: 
- лісопильний об’єкт має бути введений в експлуатацію згідно чинного законодавства;
- територія має бути огороджена;
- повинен працювати за встановленим графіком;
- на кожному лісопильному об’єкті має бути книга обліку лісопродукції (пронумерована, прошнурована, скріплена печаткою та погоджена райдержадміністрацією та податковими органами району), у яку відповідальна особа заносить відомості (дата звернення, прізвище власника лісоматеріалів, номери машин, супровідні документи, які підтверджують первинне походження лісопродукції, порода, асортимент, сорти лісопродукції, кількість одержаної в результаті переробки);
- документи на лісопродукцію, яка переробляється, мають зберігатись до виконання замовлення і повертатись їх власникові при вивезенні ним готової продукції;
- під час надходження лісоматеріалів на лісопильний об’єкт відповідальна особа робить у документі на лісоматеріали відмітки про час надходження лісоматеріалів та про час закінчення порізки.

   Під час зустрічі також виступив директор ДП «Буський лісгосп» Микола Яворський, який проінформував присутніх про реалізацію деревини на торгах і на електронних торгах, а начальник відділу економічного розвитку, інфраструктури та молодіжної політики РДА Леся Корецька розповіла про конкурси інвестиційних проектів, які триватимуть з 21 березня по 21 квітня 2018р. 
    На завершення кожен з підприємців отримав зразок книги надходження та обліку лісопродукції та акту обстеження лісопильних об’єктів.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ