четвер, 12 квітня 2018 р.

фото з мережі Інтернет
На земельних торгах у формі аукціону, які відбулися 11 квітня у Департаменті екології та природних ресурсів, в оренду передали одну земельну ділянку разом із водним об’єктом у Буському районі.
  
  Зокрема, мова йде про ставок площею 1,7236 га, який розташований на території Соколівської сільської ради (за межами населеного пункту) Буського району, на земельній ділянці площею 2,3310 га;
   Переможець земельного аукціону сплачуватиме щорічно майже 40 тис. грн до бюджету відповідної сільської ради Буського району за оренду земельних ділянок разом із водними об’єктами.
   Як повідомляють у Львівській ОДА, надання в оренду водних об’єктів на земельних торгах дає значну кількість позитивних результатів. Йдеться не лише про надходження додаткових коштів до місцевих бюджетів від сплати орендної плати, розвиток рибництва, створення нових робочих місць, але й про прозорий механізм та вільний доступ учасників до аукціону, ефективне та раціональне використання водних об’єктів, здійснення та забезпечення належного контролю за якістю вод.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ