суботу, 30 червня 2018 р.

Буський районний суд виніс вирок від 04.06.2018 року чоловіку, який наприкінці березня цього року в селі Безброди діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого протиправного збагачення, шляхом зламу навісних замків, незаконно проник у сарай та погріб на території даного господарства, звідки таємно викрав стару чавунну ванну вартістю 800 грн., металевий візок (який складається із двох металевих коліс до воза діаметром 65 см, металевої осі довжиною 118 см., в комплекті з втулками в кількості три штуки та шайбою) вартістю 693,99 грн., 30 кг яблук «горіхівка» вартістю 300 грн., 35 кг яблук «айдеред» вартістю 525 грн. та 35 кг яблук «джонатан йона» вартістю 525 грн.

   Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.
 Під час досудового розслідування між прокурором Радехівської місцевої прокуратури, з одного боку, та підозрюваним у цьому кримінальному провадженні з іншого боку, за участю захисника підозрюваного було укладено угоду про визнання винуватості.
   Розгялдаючи справу Буський районний суд виніс вирок, визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, та призначити узгоджену сторонами міру покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 (три) роки. Суд також звільнив від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік.
  Суд зобов’язав чоловіка періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, а оплатити в користь держави витрати за проведення судово-товаризнавчої експертизи у розмірі 858 грн.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ