неділю, 17 червня 2018 р.


Пішохідний місток, яким користуються великі та маленькі мешканці сіл, через річку Гологірка, що з'єднує села поблизу з селищем Красне, знаходиться в жахливому стані. Люди ризикують своїми життями перетинаючи місток через річку, який перебуває в аварійному стані.

  Про це у соціальній мережі Facebook з’явилось відповідні фото та відео від мешканців прилеглих територій, які показили жахливий стан місцевого пішохідного містка.
   Зі слів дописувачів міст останній раз ремонтували ще у далекому 2001 році, згодом мешканці сіл власноруч ремонтували його дошками. На сьогодні ходити цим мостом небезпечно, бо крізь аварійних дошків видно річку. Люди звертаються до голови Красненської селищної ради з проханням допомогти у проблемі.
   Наразі, на містку в деяких місцях відсутня металева огорожа, що становить загрозу для людей та дерев’яне покриття, по якому йдуть пішоходи. Ситуація потребує негайного втручання, впевнені мешканці, та закликають місцеву владу звернути увагу на стан містка, який зручно з’єднує селище і прилеглі села через річку Гологірка. 
Фото з мережі Facebook Ігора Гаврилюка

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ