суботу, 25 серпня 2018 р.


Сьогодні, вже втретє в селі Задвір’я проводиться благодійний фестиваль військово-патріотичної та сучасної пісні і танцю «За двором».  Щороку дійство збирає гостей. Цьогоріч на свято завітали керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська, голова Буської райдержадміністрації Петро Мороз, його заступники Олег Ільків і Тетяна Сай, заступник голови районної ради Роман Фурда, депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський, начальник відділу культури та туризму РДА Людмила Ціхоцька та керівництво Генерального Консульства Республіки Польща у Львові.

  На сцені фестивалю свою мистецьку програму презентували Заслужений вокально-хореографічний ансамбль України «Галичина» та Вокально-хореографічний ансамбль «Викрутасики», тріо «Крайня хата», гурт «Шосте чуття», гурт «Rock-H» та інші.
  Також присутні вже мали змогу спостерігати за виступами колективів з Бузеччини та інших районів Львівщини.
  Заступники голови райдержадміністрації Олег Ільків і Тетяна Сай, заступник начальника управління соціального захисту населення РДА Наталія Кошарецька зустрілися з Оксаною Колтун - дружиною загиблого під Зеленопіллям у липні 2014 року захисника України Володимира Колтуна з с.Полоничі.
   Посадовці передали сім'ї героя від голови Львівської ОДА Олега Синютки ікону Божої Матері, синьо-жовтий прапор та матеріальну допомогу з нагоди Дня незалежності.
   Під час фестивалю діють локації зі смачною українською кухнею, стрільба з гармат і лука та різноманітні розваги для діточок.
фото Сергій ПЕНЦАКА та Романа МАТВІЮКА

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ