понеділок, 24 вересня 2018 р.


Для працівників галузі культури району уже традиційними стали щорічні мистецькі дарунки для курсантів і офіцерів Навчального центру академії сухопутних військ ім.Гетьмана Петра Сагайдачного, що у с.Старичі Яворівського району.

  Винятком не став і вересень 2018 року. Потужна команда аматорів сцени підготувала для воїнів чудовий різножанровий концерт, кожен виступ якого супроводжувався шквалом оплесків вдячних глядачів. Серед митців на сцені були дорослі і діти: зразковий танцювальний колектив "Енержі" (кер.І.Сторонянська і С.Іваськів), Роксолана Паньків, Наталія Костів, Вікторія Лисак, гімнастка Даринка Домбровська, Яна Владика, Назар Кузьма, Оксана Савчук.
  Начальник 184 навчального полку, полковник О.В.Остапчук вручив начальнику відділу культури та туризму РДА Людмилі Ціхоцькій і усій творчій команді грамоту за плідну співпрацю та військово-патріотичне виховання особового складу навчального центру.
  Вела концертну програму методист РНД Любов Огородник, формувала концерт та працювала з артистами провідний методист РНД Любов Блінова.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ