понеділок, 24 вересня 2018 р.


Про завершення роботи з облаштування пішохідного переходу через долину Гологірки в районі вул.Бічна Симоненка у селищі Красне повідомив на своїй сторінці у Facebook селищний голова Красного Микола Чучман.

    За словами місцевого газди, проведення робіт було заплановано наприкінці минулого року на прохання та звернення мешканців цього кварталу.
    «Було повністю демонтовано стару кладку, а на її місці залито бетонні підпори та бетонний перехід з перилами довжиною 40 метрів. Селищна рада забезпечила розчин бетону, арматуру та труби для монтажу перил. Мешканці організували необхідну кількість дощок для опалубки. ХОЧУ ЩИРО ПОДЯКУВАТИ МІСЦЕВИМ МЕШКАНЦЯМ, бо саме завдяки їх активній підтримці та участі у будівництві нам вдалося завершити всі будівельні роботи протягом місяця. А роботи було дуже багато і без допомоги людей ми би просто собі не порадили! Бюджетні кошти на будівництво переходу не використовувались», - написав у соцмережі Микола Чучман.
   Нагадаємо, наприкінці липня декілька ініціативних мешканців Красного власними зусиллями відремонтували аварійний пішохідний місток через річку Гологірка. Для роботи хлопцям допомогли мешканці села Острова, які дізнавшись про ініціативу надали потрібні дошки для ремонту аварійного містка. Чоловіки за декілька годин зробили демонтаж дерев’яного прогнилого покриття та встановили нове. Тепер добратися містком можна не боячись впасти в річку.
фото: Ігор СТЕЦИК та із сторінки Facebook Микола ЧУЧМАН

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ