неділю, 23 червня 2019 р.

Відома скандальна політкиня Ірина Сех заявила, що знову братиме участь у позачергових виборах до Верховної Ради від ВО «Свобода». 

 До останнього моменту реєстрації кандидатів не було зрозуміло, хто йтиме балотуватися по 119 округу, що включає у себе Буський, Бродівський, Радехівський та частину Кам'янка-Бузького районів. 
  Розмови велись про рідного брата Ірини Сех Олега Панькевича, і про уродженця Красного Йосифа Ситного. Втім, Ірина Сех розкрила карти і заявила про свій намір утретє йти балотуватися по мажоритарному окрузі до Верховної ради України. 
   Вона пояснила, що йде на вибори, бо не може спокійно спостерігати, що діється в державі. Каже, що останні п’ять післяреволюційних років, на жаль, не принесли ні жаданого визволення, ні розвитку держави, ні кращого життя.
  "Ліпше зажили хіба ті, що були при владі. А найбільша загроза, яку вони породили – це повернення промосковських сил. Ті, що мали сидіти за ґратами за розстріл Майдану, за пролиту кров на війні, нахабно і впевнено лізуть в український парламент. Я та мої побратими-націоналісти не можемо допусти, аби вони віддали Україну на поталу ворогові, аби знову познущалися над українцями! Тому я вирішила балотуватися до парламенту в 119-му виборчому окрузі. Ми зупинимо антиукраїнський шабаш! Прогнали Януковича – впораємося з його наступниками!", - написала у Facebook Ірина Сех.
   Намір Ірини Сех йти в нардепи у соцмережах висміяли. У різних соціальних групах пригадали, що Ірина Сех втретє намагатиметься потрапити у Верховну Раду. Якщо у 2012 році їй це вдалось, то на позачергових виборах у 2014 році аж ніяк. 
   На сайті руху Чесно зазначають, що за час депутатства Ірина Сех відмітилась тим, що часто прогулювала сесії.
   Кілька місяців (з 2 березня по 14 серпня 2014 року) Сех Ірина Ігорівна була губернатором Львівської області.
    Як пише видання Who is who, політичну кар’єру Ірина Сех почала в рядах фракції «Свобода» в 1998 р. і відразу ж потрапила в підручні всенародного обранця Олега Тягнибока. Через чотири роки Ірина Ігорівна стала главою «Свободи» в Бродівському окрузі на Львівщині. У 2006 р. була обрана депутатом регіональної Львівської ради. Її робота сподобалася людям. Тому на наступних виборах Ірина Сех знову стала місцевим депутатом.
   Крім того, Ірина Сех продовжувала керувати партією в місцевій раді. Перебувала у складі групи з проблем екології та природокористування. Ірина Сех запам’яталася авторством трактату про усунення та спроби запобігання поширенню розпивання алкогольних напоїв серед населення. У 2012 р. на виборах до парламенту Ірина Сех стала народним обранцем і увійшла до Комітету ВРУ з усіх проблем екології.
  У 2014 р. виконуючий обов’язки президента України Олександр Турчинов зробив Ірину Сех головою адміністрації Львова, разом з цією посадою вона поєднувала членство в партії «Свобода», що є порушенням закону. Петро Порошенко, приступивши до правління, звільнив Ірину Сех з посади губернатора. Хоча вона заявляє, що сама, мовляв, пішла з цієї посади, але в це віриться насилу.
   У 2014 р. на нових виборах Сех Ірина Ігорівна балотувалася в районні депутати Львівської області, але вдача цього разу їй не посміхнулася. Мабуть, настала чорна смуга в житті. Вона програла вибори. Так вийшло, що Ірина Сех, про яку ще недавно можна було сказати, що вона зробила серйозну кар’єру, залишилася ні з чим.
   Ірина Сех перед тим, як стати губернатором Львівського округу, передбачила своєму попереднику Михайлу Цимбалюку недовгу політичну кар’єру і своє слово стримала. Вона влаштувала справжнє «полювання на відьом», і навіть сама очолила цькування колишнього губернатора області, звинувативши його в тому, що він не передбачив масових зіткнень на святкуванні 9-го травня на Пагорбі слави.
   Саму Ірину Сех звинувачували у провокаціях з метою порушення правопорядку у 2011 р., коли до Львова приїжджав колишній президент України. Тоді більше 80 мітингуючих мало не проникло у будівлю, де проходило засідання, і обговорювалися нові реформи. Її могли посадити на півроку.
   Екс-губернатор Ірина Сех пишуть, що замішана у відмазуванні однопартійців від затримання правоохоронними органами за хабарництво і водіння у п’яному стані.
  Доки Ірина Сех нібито боролася за екологію і збереження зеленого фонду України, її чоловік, який є директором компанії «Топаз», що займається вирубкою лісів, продовжував свою діяльність і ймовірно вивозив дерево за кордон. У 2013 р. у чоловіка з’явилися проблеми з податковою службою, вірна дружина оголосила компанію банкрутом і всі претензії були зняті. Таку ж махінацію з несплатою податків Ірина Сех кажуть прокрутила з компаніями брата свого чоловіка «Тріарх» і «Вести».
   Цікаво, що при цьому законопроекти про збереження лісу народним обранцем навіть не пропонувалися на розгляд колегам.
  За Іриною Сех також числяться і дрібні правопорушення. Наприклад, на обласних виборах вона була викрита в тому, що голосувала не за себе. Коли їй пред’явили звинувачення в цьому, вона почала погрожувати поліцією.

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ