вівторок, 2 червня 2015 р.


28 травня  відбулося випускне свято в ДНЗ «Калинонька» смт.Красне, яке було пронизане духом патріотизму.

   Маленькі випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні й щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери - у краватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.
   Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців «Джентельмени», «Веселкова стежина». Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусіллям ми маємо хороших, розумних, а найголовніше - здорових дітей.
    З вітальним словом до маленьких випускників звернулася завідувачка дитсадка Ситник Вікторія Валеріївна вручила кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка та невеличкі подарунки–набори зі шкільним приладдям. А о. Степан із церкви пророка Іллі поблагословив дітей на добрі починання у їх майбутньому навчанні в школі. Вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.
Вікторія Ситник, завідувач ДНЗ 



0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ