вівторок, 9 червня 2015 р.


У неділю, 7 червня у м.Сокаль відбувся щорічний обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Свитязівські притупи», який проводить Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи. 

    Цьогоріч конкурс був масштабний та проведений на високому рівні, адже за право називатись найкращими змагались 29 колективів різних вікових категорій з всієї області. А перед журі стояло складне завдання – з поміж розмаїття танцювальних композицій, традиційних костюмів, які відображають культуру  різних західних  регіонів України, потрібно було оцінити і вибрати найкращих. І вибагливе журі не помилилось, віддавши призові місця двом колективам з Бущини!
   Почесне перше місце виборола зразкова хореографічна студія «Арніка» (керівник А.Діяк), яка нещодавно відсвяткувала 15 років творчої діяльності, і почесну грамоту за зайняте третє місце привіз до Буська зразковий ансамбль народного танцю «Нові Зірки» (керівник М.Зеленська).
 Уся надбужанська  громада знає, любить і пишається колективами і дітками, які займаються високим мистецтвом танцю. Тішить, що високопрофесійне журі, у складі якого були народні артисти, теж високо оцінили майстерність юних бужан та професіоналізм керівників. Бажаємо колективам творчих злетів на мистецькому небосхилі Бущини та нових перемог, які прославляють наш рідний край!
Любов ОГОРОДНІК, 
методист Буського РНД

0 коментарі:

Дописати коментар

МИ У FACEBOOK

АРХІВ

© 2019. На платформі Blogger.

ПОПУЛЯРНІ ПУБЛІКАЦІЇ